JE DOHRÁNO

Z rozhodnutí výkonného výboru FAČRu jsou všechny amatérské soutěže ukončeny.

Konečné umístění týmů v nich zůstává podle stavu k 8.4.2020.

Není postupujících ani sestupujících!


Vývoj zásahu pandemie COVID -19 do našeho fotbalu:

FAČR vzhledem k novému nařízení Vlády ČR bere dne 12.3. na vědomí aktuálně vyhlášený nouzový stav a informuje tak své členy i veřejnost o tom, že soutěže, které řídí FAČR, KFS a OFS jsou do dalšího rozhodnutí státních orgánů v této věci přerušeny.

„Respektujeme rozhodnutí Vlády ČR s ohledem na zdraví hráčů, funkcionářů i fanoušků a jsme i nadále v pravidelném kontaktu se státními orgány tak, abychom mohli včas reagovat na jakékoliv další změny, které by se týkaly průběhu soutěží, které pod nás spadají,“ řekl předseda Asociace Martin Malík.


V úterý odpoledne 17. března UEFA přesunula fotbalové EURO na rok 2021. UEFA apeluje na dohrání veškerých domácích a evropských soutěží v této sezóně. Zmíněné EURO bylo přesunuto na termín 11.6. – 11.7. 2021 ve stejném formátu a na stejných místech.


Dne 7.4. 2020 výkonný výbor FAČR ukončil všechny soutěže kromě 1. a 2. ligy. Sezóna 2019/2020 byla v půlce ukončena. Konečné pořadí zůstává po odehrané podzimní části. Nikdo nepostupuje ani nesestupuje. V případě potřeby doplnění soutěží, tase použijí pravidla v souladu se Soutěžním řádem.